Forum parafialne
przypominam o tym, że moja skrzynka mailowa ma nieograniczoną pojemność oznacza to, że ciągle czekam na propozycje do informatora. O czym pisać, co pisać. Można także przesłać gotowe artykuły. Jakkolwiek zastrzegam, że ich treść może zostać nieco zmodyfikowana.
Postanowiłyśmy zaszczycić naszą skromną osobą niniejsze forum..bo wiadomo - bez nas to nie to samo
Zapraszamy na kawę na Dwernickiego 16/3 ( pierwszy balkon na parterze, od strony PARKINGU - zainteresowani będą wiedzieć o co chodzi
) w każdy pierwszy piątek miesiąca
:]
Studentki
ech te studentki tylko kawę piłyby...
Dzisiaj Apel 21.00 A jutro zaproszone są wszystkie matki oczekujące potomstwa. Miałyśmy z Edytą pomysł, żeby zwinąć komuś dziecko pod Biedronką i zostawić w wózku karteczkę "Jesteśmy w kościele na błogosławieństwie dla dzieci".
UÂżytkownik
Z tym porwaniem to nie jest taki głupi pomysł
ale nie wiedziałam że tak bardzo wam się spieszy do zostania mamami
Nie spieszy. Po prostu chciałyśmy się przysłużyć dzieciom:)
W granicach 11 listopada na pewno będzie jakieś przedstawienie związane z tym świętem. Dziewczęta i chętni chłopcy proszeni są o przybywanie w każdą sobotę ok godz. 11.15 na próbę w związku z ćwiczeniem piosenek na wyżej wymienione. Obowiązkowo widzę Agnieszkę, Martynę, Asię M., Weronikę, Robaczka, Kingę. Informacje szczegółowe u Asi Wilkosz albo u mnie pod nr gg 4464716.
Z chłopców widzę tych, których przyciągniecie ;P.
Mateusz, nie wiem, czy zmieści mi się reklama naszego forum w naszym informatorze
. Hihi Może w stopce na samym dole coś upchnę.
No ok, to taki skromny żarcik z mojej strony. Hihi
Ostatnio edytowany przez monique (2007-10-10 06:28:55)
Dzis było super na spotkaniu grupy młodzieżowej. Nawet ja cos powiedzialem.( choć dzis nie była wigilia ) Jeszcze były przeżycia na pielgrzymce no ale tego jakos nie powiedziałem. Było dzis sporo ludzi.
dzieki za zrobienie reklamy forum w sali
Ostatnio zaniedbały się nasze spotkania sobotnie i ćwiczenie piosenek A jak się dało zauważyć, kiedyś się to przydało, zwłaszcza przed Misjami
. Pasowałoby ponownie zacząć działać...
UÂżytkownik
tak te karteczki sa sliczne bardzo dziekuje