Forum parafialne
co lubiecie robić z wolnym czasem jak sie tak cudownie zdarzy ze go macie?? ja zwykle swietnie go marnuje;D normalnie ostsatnio tak sie rozleniwiłam, że malo co mi się chce robić i jak tylko mam wolna chile to.. śpie... a poza tym fajnie sie z kims spotkac, poszalec, , no i zbieram znaczki i grosiki ( jak macie na zbyciu, to chetnie przyjme takie ladne miedziane jednpgroszowki), czasem zdarzy mi sie fajna ksiazke przeczytac ( ostatnio zwykle historyczne ), lubię tez poezje zwlaszcza wiersze ks. Twardowskiego i Baczyńskiego Asnyk też fajnie pisal ( chyba mam pomysl na kolejny watęk
) muzykę słuchac tez lubie i uwielbiam tanczyc, szkoda ze za barzo nie ma z kim
i zdarzy sie czasem na forum cos napisac ale widze, że wszsycy sa bardzo zajeci bo tak malo na tym forum ludziow sie pojawia:(
Ja lubie sport ogladać , ale też grać . np siatkówka , pilka , nożna , koszykówka , lotki , bilard , piłkarzyki . Lubie też gry internetowe np managery piłkarskie i koszykarskie ( hattrick basketsim ). W zimie to polubiłem łyżwy a że mam niedaleko to będe chętnie chodził pośmigać. No lubie coś na dzialce porobic np skosic trawnik czy wode z oczka wodnego wylać .
Ja też mam kilka rzeczy, które lubię robić
Lubię słuchać muzyki, zwłaszcza takiej ambitnej i mam parę swoich ulubionych wykonawców na przykład taki młody pan Josh Groban - piękny baryton.
Ponadto jeszcze lubię oglądać różne ciekawe filmy, pod warunkiem, że są ciekawe i czytać książki, ale takie mało ambitne:)
I lubię śpiewać (skutki ostatnio kaszlę bez przerwy i piję syropek) dlatego zapisałam się do chóru z prawdziwego zdarzenia i śpiewam wśród muzyków, więc chyba mogę być troszeczkę z siebie dumna - Was też zachęcam - parafia Misjonarzy - poniedziałek 18.30 od lat 15. Ostatnio ponoć emisja głosu się szykuje, ja chyba swój stracę.
I róbię robić jeszcze wiele innych rzeczy Ale o tym może jeszcze innym razem
Jak tylko otworzą lodowisko idziemy całą grupą. Lubię jeźdzć na łyżwach jak chyba większość ludzi z grupy:) Do zobaczenia jutro na grupie
UÂżytkownik
hmm dolaczam sie do lodowiska uwielbiam lyzwy
a w wolnym czasie to lubie poszalec ze znajomkami no i zbieram pluszowe misie
mam juz ok 100
wczoraj zaczeli demontaż murawy piłkarskiej sztucznej z lodowiska . więc za jakiś czas powinno być lodowisko otwarte. dzis jak szedłem , po 8.00 rano to już tam pracowali.
:PTo ja lubie smigac ale na nartach.No ale jak bedzie wspolne wyjscie na lodowisko to tez ide z Wami to przynajmniej bedziecie mogli sie z kogo posmiac.No ale tak najbardziej to lubie chodzic na disko i troszku sie pobujac. hmmm jak narazie to tyle
Ostatnio edytowany przez kinia (2007-11-08 09:27:11)